top of page

Uued pudelid // Sõbrapäeva kuu


FreeFlowStudio Pudelid! 13. Veebruar-13. Märts Too Sõber Tantsima. Too oma sõber trenni! Lepingu tuues peab sõber ära märkima Sinu Ees- ja Perekonnanime ära sedelil “Palume tagasisidet, kust said infot FreeFlowStudio kohta?” Tänutäheks kingime sinule täiesti uue ja stiilse FreeFlowStudio Joogipudeli! Pudelid EI ole eraldi müügiks!

//

FreeFlowStudio Bottles! 13. February- 13. March Bring your friend to Dance. Bring your Friend to Dance! Your friend bringing in a new contract she or he has to write YOUR name on the spot where it says “How you found information about FreeFlowStudio?” As a Thank You we will gift you with a brand-new and stylish FreeFlowStudios Bottle. The bottle is not for sale!


28 views0 comments

Recent Posts

See All
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page