top of page

Laura workshop: Hingehääled - Sounds of Your Soul


Laura workshop: Hingehääled - Sounds of Your Soul 26. Märts Workshopi info: Hingehääled - Sounds of Your Soul

*EELREGISTEERIMISEGA*

Ürituse link : https://www.facebook.com/events/263023797487805/

Sinu hääl on Su hinge peegel. Öeldakse, et kehaga on võimalik varjata oma tundeid, hirmu, erutust. Hääl aga ei anna selleks ühtegi võimalust. Kui sa tunned, et nutt on kurgus, siis see peegeldub ka sinu hääles. Kui sa tunned, et su huulil on naer ja sa ei suuda seda peatada, siis me kuuleme seda. Õpime enda häält ja iseennast tundma läbi hääleimprovisatsiooni, mis annab sulle lisaks katsetamisrõõmule ka enesekindlust ning oskust enda emotsioone suunata. Improviseerime igapäevases elus ju pidevalt, aga eks see ole üldiselt alateadlik. Kui improvisatsiooni kasutada praktikas ja osata sisse lülitada oma improvisatsiooni tsooni, mis siis saab? Kas oled üldse mõelnud sellele, mis on improvisatsioon? Sounds of Your Soul ei eelda, et sul oleks varasem häälekoolituse kogemus. Meil kõigil on hääl ja me kõik peaksime seda tundma õppima. Palju rõõmu katsetamisest! Sündmuse raames saate tutvuda ka uute hääleseade õpetajate Maris Aljaste ja Mariann Leppikuga ning klaveriõpetaja Johanna Kivimägi ja kitarriõpetaja Anna Regina Kalkiga. Üritus on kõigile huvilistele TASUTA! Eelregistreerida end üritusele: reg@freeflowstudio.eu

//

Laura workshop: Hingehääled - Sounds of Your Soul 26. Märts Workshopi info: Hingehääled - Sounds of Your Soul

Eventlink : https://www.facebook.com/events/263023797487805/ Workshop is held in Estonian. Your voice is the mirror of your soul. They say you can hide feelings, fear, excitement with your body, but you cannot fake your voice. If you feel like crying, then it will reflect in your voice. If you feel like laughing and you can’t hold it back, then we will hear it. We will learn to know more about our voice and ourselves through improvisation, which gives us joy of trying new things, confidence and a skill how to express our emotions. Have you ever thought what’s really improvisation? For Sounds of Your Soul workshop you don't need to have a previous experience in voice training. We all have a voice and we have to learn to use it! Come, give it a try and enjoy the outcome!

Preregistation : reg@freeflowstudio.eu


41 views0 comments

Recent Posts

See All
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page