top of page

SÕBRAPÄEV


Free Flow Studio tähistab sõbrapäeva ning Sina, meie kallis Sõber, oled kutsutud! Sel nädalal on meie stuudio sõbrapäevatemaatiline. Nädala dresscode: PUNANE/VALGE/ROOSA. Stuudiosse/trenni tulles peab olema seljas mis tahes punane/valge/roosa riideese, mida rohkem seda parem! Sel imelisel nädalal ootab Sind palju üllatusi, loosimist, mänge ja magusaid hetki. 13.02 Toimub meie stuudios TOITUMISLOENG, mida viib läbi Mirko Miilits. Loeng algab kell 19:30 rohelises saalis ning kestab 1,5h. Osalemine on tasuta :) Meie tahame, et meie sõbrad toituksid tervislikult! 14.02 Juuniorite grupide vahel toimub Free Flow Studio särkide loosimine. Ole kindlasti kohal, siis näed, mis toimub! 12.02 - 16.02 Stuudios saab teha originaalset pilti sõbrapäeva taustal. Kui pilti soovid instagrami postitada, ära unusta panna #freeflowfriends#freeflowstudio , sest Sinul ja Su sõbral on võimalus võita FOTOSESSIOON. Unikaalseid pilte teist teeb Helis Hämarsalu. Võitja selgub 19.02. Ole lahe, originaalne ja loominguline. Terve nädala jooksul meie puhkeruumis saad teha sõbrakaarti ning panna suurte postkasti. Meie stuudio amoorid viivad Sinu kaardi õigele inimesele. Kindlasti kirjuta kaardi peale sõbra tantsugrupp ja nimi. Tee julgelt oma sõbra või kellegi teise tuju iusamaks! Päev tuleb väga tore, Õhtu ka!


42 views0 comments

Recent Posts

See All
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page