MM VÕISTLUSED TANTSUS 2016 FINAAL // DANCE WORLD CUP FINALS 2016 in JERSEY

August 6, 2016

Tänud kõigile kaasa elamast Free Flow contemporary fusion valikgrupi võistlemisele Tantsu Maailmameistrivõistluste finaalis 2016 Jerseys – ilma teie toetuseta poleks me sinna jõudnud, südamest täname kõiki nii hooandjaid kui muul moel kaasa elajaid! Varsti tulemas ka väike üllatus teile! Siin  väike galerii ja tulemused meie võistlemisest: GALERII.

 

Thank you for cheering and helping us to the Dance World Cup finals 2016 in Jersey. Free Flow Studio Contemporary fusion teams says a humble thank you from the bottom of our hearts! Soon there will be a surprise to all of you too! Here is a gallery and results for you to see, how we performed at DWC: GALLERY.

 

 

Please reload

Featured Posts

EESTI LAUL 2019+Free Flow Studio

February 17, 2019

1/4
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive