Tahad võita tasuta tantsu või muusika tunde?// Want to win free dance or music classes?

August 6, 2016

Miks sina tantsid või laulad Free Flow Studios? Kirjuta oma põhjus lause või kahega alice(@)freeflowstudio.eu hiljemalt 14. augustiks. 10 parimat põhjust võidavad 2 kuud PIIRAMATU TANTSUPAKETI, lisaks 1 põhjus saab 3 PRIVAATTUNDI meie hääleseade ning pilliõppe õpetajatelt ning mõtted jõuavad ka meie kodulehele! Teeme näpud soojaks, varsti hooaeg juba algab!

Why you dance or sing in Free Flow Studio? Write your reasons to alice(@) freeflowstudio.eu deadline 14. August. 10 best reasons will win 2 months UNLIMITED DANCING in FFS and one reason will win 3 PRIVATE CLASSES with singing and music instrument teachers – also your reasons will be added to our homepage! Let’s start the warm-up, new season is almost here!

Please reload

Featured Posts

EESTI LAUL 2019+Free Flow Studio

February 17, 2019

1/4
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive