Tulumaksu tagastus // Tax refund

September 6, 2017

Alates käesolevast hooajast on Free Flow Studio õppekavad registreeritud Eesti Hariduse Infosüsteemis, millest tulenevalt on alaealise õpilase eest tasutud õppetasu osas võimalik taodelda tulumaksutagastust.

 

Starting from this season Free Flow Studios curriculum is officially registered to Estonias Educational Infosystem. All contracts made for students under the age of 18 may apply for a tax refund from their tuition fee.

 

Начиная с этого сезона учебная программа Free Flow Studio зарегистрирована в Эстонской образовательной инфосистеме, что даёт право ходатайствовать о возврате подоходного налога с оплаты занятий несовершеннолетних учеников (до 18 лет).

Please reload

Featured Posts

EESTI LAUL 2019+Free Flow Studio

February 17, 2019

1/4
Please reload

Recent Posts
Please reload

Archive