MM VÕISTLUSED TANTSUS 2016 FINAAL // DANCE WORLD CUP FINALS 2016 in JERSEY


Tänud kõigile kaasa elamast Free Flow contemporary fusion valikgrupi võistlemisele Tantsu Maailmameistrivõistluste finaalis 2016 Jerseys – ilma teie toetuseta poleks me sinna jõudnud, südamest täname kõiki nii hooandjaid kui muul moel kaasa elajaid! Varsti tulemas ka väike üllatus teile! Siin väike galerii ja tulemused meie võistlemisest: GALERII.

Thank you for cheering and helping us to the Dance World Cup finals 2016 in Jersey. Free Flow Studio Contemporary fusion teams says a humble thank you from the bottom of our hearts! Soon there will be a surprise to all of you too! Here is a gallery and results for you to see, how we performed at DWC: GALLERY.

#danceworldcup #dancers #freeflowstudio #estonia #finals

0 views