top of page

MM VÕISTLUSED TANTSUS 2016 FINAAL // DANCE WORLD CUP FINALS 2016 in JERSEY


Tänud kõigile kaasa elamast Free Flow contemporary fusion valikgrupi võistlemisele Tantsu Maailmameistrivõistluste finaalis 2016 Jerseys – ilma teie toetuseta poleks me sinna jõudnud, südamest täname kõiki nii hooandjaid kui muul moel kaasa elajaid! Varsti tulemas ka väike üllatus teile! Siin väike galerii ja tulemused meie võistlemisest: GALERII.

Thank you for cheering and helping us to the Dance World Cup finals 2016 in Jersey. Free Flow Studio Contemporary fusion teams says a humble thank you from the bottom of our hearts! Soon there will be a surprise to all of you too! Here is a gallery and results for you to see, how we performed at DWC: GALLERY.

 

25 views0 comments

Recent Posts

See All
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page