top of page

Tahad võita tasuta tantsu või muusika tunde?// Want to win free dance or music classes?


Miks sina tantsid või laulad Free Flow Studios? Kirjuta oma põhjus lause või kahega alice(@)freeflowstudio.eu hiljemalt 14. augustiks. 10 parimat põhjust võidavad 2 kuud PIIRAMATU TANTSUPAKETI, lisaks 1 põhjus saab 3 PRIVAATTUNDI meie hääleseade ning pilliõppe õpetajatelt ning mõtted jõuavad ka meie kodulehele! Teeme näpud soojaks, varsti hooaeg juba algab! Why you dance or sing in Free Flow Studio? Write your reasons to alice(@) freeflowstudio.eu deadline 14. August. 10 best reasons will win 2 months UNLIMITED DANCING in FFS and one reason will win 3 PRIVATE CLASSES with singing and music instrument teachers – also your reasons will be added to our homepage! Let’s start the warm-up, new season is almost here!


16 views0 comments

Recent Posts

See All
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page