top of page

Audition month!


Free Flow Studio esindus tiim otsib uusi liikmeid! // Free Flow Studios competitive team is looking for new members!

"Ei saa kuidagi ilma tantsuta? See on rohkem, kui hobi? Südamesse poevad võrdselt nii tänavatants kui vabatants? Tahad esineda, võistelda ja olla elukutseline tantsija sh esineda tasulistel esinemistel? Siis teeb kiirelt, e-mail lahti ja paneb ennast kirja, võibolla oled SINA järgmine FUSIONi pereliige ;) ps jah, see on see grupp, kes eelmine aasta Dance World Cup i finaalis Eestit esindas ja maailmas kõrge 9. koha contemporary arvestuses tõi ;)"

Uue hooaja eel toimuvad MJ Style Hip Hop tundi katsed! // MJ Style Hip Hop class is having auditions before the new season!

"Juba 19ndal augustil on tulemas katsed Eesti erakordses Michael Jackson Hip Hop gruppis! Rohkemt info saate : walker.jene1331@gmail.comAlready on the 19th of August! Auditions for Estonias extraordinary Michael Jacskon Hip Hop group!For more information: walker.jene1331@gmail.com"

KPOP tunnil toimuvad katesed otsimaks parimaid liikmeid tulevaseks võistluseks // KPOP class is having audition to find the best members for the upcoming competition!

"Eesti Ainuke KPOP grupp osaleb selle aasta KPOP Dance Cover FINLAND võisltusel! Kuna meie grupp on nii suureks muutunud, siis tuleb teha valik inimeste vahel, kes meid antud võitlusel esindama lähevad. Audition toimub 2. Augustil kell 19:00-23:30. Tulla valge särgi ja mustade pükstega. Kaasa võtta süüa ja juua. Rohkem informatsiooniks ja registeerimieseks kirjutada palun mulle Mellin / Merilin Sassian'ile facebookis!"


82 views0 comments

Recent Posts

See All
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page