top of page

JUNIOR ADVANCE KATSED // JUNIOR ADVANCE AUDITION


30 SEPTEMBER 14:00 FREEFLOWSTUDIOs Katsetele ootame me kõiki noori vanuses kuni 17 (17 k.a). // Eelnev tantsuajalugu võib olla ükskõik kui kirju // Junior advance on FreeFlowStudio suur uhkus ja tulevikulootus. Grupp on täis noori talente, kes varieeruvad nii oma stiilidelt kui ka karakteritelt. Sellest aastast saab grupi juhendajaks treener Anna Gerliani. Grupi põhi tanstustiilideks on street styles ja contemporary, kuid vahest satub hulka ka varjuteatrit ja muud põnevat. Junior Advance on esindanud stuudiot Eesti tantsumaastikul ja Eestit välismaal. “Selles grupis on kõik positiivsed ja kokkuhoidvad ning kedagi ei jäeta välja. Trennid ei ole küll alati lihtsad, aga see eest saab nalja iga trenn! Junior Advance on üks suur perekond, kus kõik toetavad üksteist. Väljume koos kõigist raskustest võitjatena” Ära maga maha võimalust liituda FreeFlowStudio Junior esindustiimiga. Me ootame just sind! Tulla mugavates riietes ja olla kohal vähemalt 15 minutit varem!


36 views0 comments

Recent Posts

See All
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page