top of page

FUSION KATSED // FUSION CASTING


FREE FLOW valikgrupp FUSION otsib isikupäraseid, suure südamega andekaid tegelasi! Kui soovid kuuluda ühe väga armsa pere sees olevasse veel ühte pesakonda, kes muude tegevuste kõrvalt (loe: SMUUTID ja muud tervislikud sekeldused) tegeleb ka Maailmameistrivõistlustel jt võistlustel osalemisega; akrobaatika, jõusaali, venituse jt koreograafiale lisaks tundide võtmisega, oma tantsulavastuste tegemise ning ise tundide andmise ja mõttemaailma jagamisega juba praegu või tulevikus Free Flow stuudios ja mujal. Kui kogu pika küsimuse vastus on - JAH, siis pole muud vaja teha, kui mõelda küsimusele "Miks ma olen eriline?". Meie grupis on igaüks eriline, kokku moodustame ühe ühtse koosluse! Kui vastus on saabunud, vali lugu, mis seda vastust iseloomustab, lisa füüsiline liikumine, misiganes õige tundub - kava või improvisatsioon või vaba lavastus. Ajalist piirangut pole, video võib olla filmitud nii kaamera kui telefoniga, nii ühes kaadris kui kokku lõigatud. Saada video kas youtube/vimeo lingina, lae üles dropbox/wetransfer keskkonda või toimeta muul viisil reg@freeflowstudio.eu aadressile. Tähtaeg video saatmiseks: 31. mai 2018 Tulemused: 4. juuni 2018 Katsete II ring, kus tantsime koos praeguste Fusionistadega on juuni teine nädal, täpse tähtaja lepime kokku II vooru saajatega individuaalselt. ps kandideerima ootame kõiki 18+ tantsuhulle, kui vanus jääb alla selle, ootab sind meie Junior Advance grupp, info nende katsete kohta samuti varsti tulemas. Kohtumiseni tulevased Fusionistad, ootame teid! Muide, Fusion grupi tegemistega saad tutvuda ja kaasa elada instagrammi kontol: @ffs_fusion


91 views0 comments

Recent Posts

See All
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page