top of page

United Dance Nation: Lithuanian cup 2018


Lithuanian Cup 2018 - nii palju emotsioone, seiklusi ja põnevaid ootamatuid olukordi, äitäh sõbrad, oli meeldejääv perereis Free Flow perega! Üheskoos võideldi välja 1. koht contemporary adults formation kategoorias (Fusion grupp, "Art is not a thing, it's a way", koreograaf Alice Aleksandridi); 2. koht show adults formation kategoorias (Fusion grupp, "All that you see and feel is nothing but a dream within a dream", koreograafia Alice Aleksandridi); 3. koht contemporary small group kategoorias (Urban contemporary grupp, "Hidden stories", koreograaf Anna Maria Kalvi). Plaksutame käsi ja tunnustame ka Junior advance gruppi ja Anna Gerlianit metsikult omapärase esitluse eest, kavalaid commercial hiphop tantsijaid Anna käe all, Reene Teder - kes enda tehtud soologa võistlustulle astus ning esindusgrupist Keily Sengbusch, kes enda loodud koreograafiaga käe valgeks sai! Õnne Free Flow perele!


35 views0 comments

Recent Posts

See All
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page