top of page

SUVETUNNID/ SUMMERCLASSES + workshop 2019


SUVI käes! Free Flow ei puhka - tantsime, teeme jõua ja venitustreene ja teatrit ka suvel, uhkelt 11. hooaja poole marssides! Registreerimine ja küsimused: reg@freeflowstudio.eu

(ps Soodushinnad kuni 31. mai 2019 registreerijatele)

Hinnad, tunniplaani ja ühekordsete workshoppide info leiad artikli lõpust.

Keda leiad suvel Free Flow saalist?

- Summer stretch/ Janela

Venitame kogu keha, just sulle mugavas tempos. Oodatud on nii algajad kui edasijõudnud, sest treener pakub trenni käigus erineva raskusastmega venitust, mis just sinu tasemele sobib. Janela ise on iluvõimlemise taustaga, kuid on juurde võtnud erinevaid jooga ja venitustrenne ning Summer stretch on combo neist kõigist, tänu millele saad kiired tulemused kuid oma keha eripära arvestavate harjutustega. ps mõnes tunnis proovime ära ka paarisakrobaatika!

- Sensual&Workout/ Grit

Jõuline, naiselik, iseseisev, teab oma väärtust, vürtsikas, samas magus, tugev, samas õrn. Lisaks naiselikule sensuaalsele stiilile lisab Grit iga trenniga ka "Workout" osa, et vormida su keha eriti kauniks.

​Oled oodatud, kui soovid vürtsikat väljakutset..

- Heels&Feels/ Diana

Tunni eesmärgiks on õpetada erinevaid karaktereid, emotsioone, kuulata muusikat, puusi liigutada ja kuidas tunda ennast Diivana! Keskendutakse erinevatele tehnikatele, lihastele, naiseliku sensuaalsuse ja enesekindluse kasvatamisele. Tund mõeldud kõigile, kes tahavad õppida end oma kehas vabalt tundma!

- Spicy hiphop/ Alice

Naiselik ja vürtsikas tantsutund, näpuotsaga vogue ja showtantsu, võib tulla nii kontsade kui tossudega, riietus nii, et tunned ennast diivana. Leiame ja rõhutame oma naiselikku omapära ning seda parimas seltskonnas meie lemmikmuusika saatel.

- Hiphop ja hiphop freestyle/ Robert

Roberti tunnis saad endale baasi luua hiphop freestyle is, õppida tehnikat (isolatsioon, kombinatsioonid etc) ning rakendada koheselt ka praktikas. Tund sobib nii algajale kui edasijõudnule. Juniorite trennis on samuti koreograafia osa ning täiskasvanutes combod, mida hiljem improvisatsioonil kasutada.

- Teater/ Angel

Teatri tunnid keskenduvad nii lavalisele liikumisele, eneseväljendusele kui hääletehnikale. Kolme kuu lõpuks (juuni-juuli-august) tuleb välja ka suvelavastus, koostöös suviste tantsutundidega. Täpsemat õpetaja Angeli meetoditest tunnis: www.freeflowstudio.eu

- Contemporary/ Alice

Tunnid on täis emotsiooni, tehnikat ja vabastavaid etüüde. Alice on välja töötanud eraldi stiili - contemporary emotion - kus seob sinu isiklikud emotsioonid, mis tundi kaasa võtad, muusikast tuleneva tõlgenduse ja koreograafia, mille teed tunnis nö "enda omaks", et nauding oleks maksimaalne ja keha liiguks just sulle omaselt. Sul on lemmiklugu? Anna sellest treenerile teada ja võid varsti juba tantsida just selle loo järgi tunnis:)

- Resistance Flexibility/ Kadri

California liikuvusmeistritelt on Eestisse ja otse sinuni jõudnud uus treeningstiil nimega Resistance Flexibility. Just nagu nimigi ütleb, kuulub sellesse nii painduvuse ja liikuvuse kasv kui ka jõutreeningu ehk vastupanu element. Ideaalne võimalus tantsutreeningute toetamiseks süvakoe tasandil: liikumistakistused peituvad tavaliselt sidekoes ning avanevad mitmekülgse liikumise abil, milles on kasutatud vastusurvet. Treeningu järgselt võib tunda keha sügavaimates kihtides nii lõdvestust kui ka uutmoodi aktivatsiooni. Leiame üles, avame ning paneme tasakaalustatult tööle ka need piirkonnad, mis on seni olnud teadvusest justkui eraldatud, ehk "mitte täiesti enda kontrolli all". Vastupanuvenitus toimub turvalistes piirides, vältides ülevenitamist ja samas kõrvaldades ülevenituse ning igasugust laadi vigastuste tagajärgi: sisemist armkudet, tuimust, tundetust ja sügavaid varjatud takistusi. Kas vastupanuga venitamine on tavaline venitustreening? Pigem isegi vastandlik tavapärasele, kuna venitused on siin Aktiivsed ja Dünaamilised. Kas see trenn on minule, kui ma juba paindun hästi? Jah, kindlasti toetab see sind veelgi, lisades su loomupärasele venivusele stabiilisust ja jõudu, mis on omavahel väga vajalik kombinatsioon, vältimaks ja ennetamaks vigastusi. Iga lihase tõelist venivust saad testida vastupanuvenituse harjutuses. Kas RF treening on valus? Ei, venitus ei tohiks olla valus, kuid võib algul olla veidi ebamugav. Kui venitus teeb haiget, võib tegemist olla juba ülevenitamisega (passiivselt). Samuti tuleks jälgida, kas valu annab liiges, närv või miski muu. Kehataju muutub RF trenniga veelgi klaarimaks, koordinatsioon ja mõttetöö arenevad koos, kuna tehakse mitut erisuunalist liigutust üheaegselt; jaksu on aina rohkem, ainevahetus muutub tõhusamaks ning iga treeninguga viiakse sidekoest välja märkimisväärne kogus toksiine. Soovitav on juua palju puhast vett!

- Contemporary junior/ Grit

Tundides naudime tantsu, õpime tundma ennast nii vaimsel kui füüsilisel tasandil. Vaatame, milleks meie kehad võimelised on ja proovime liikumises uusi külgi leida. Osalt tegeleme koreograafia õppimisega, samas kindlasti ka improvisatsiooni ja kehatunnetusega.

Trennis näeme!

NB! Vaata kodulehel STIILID all ka tantsustiilide videonäiteid :)

AUGUSTI tunniplaan:

WORKSHOPI INFO:

NB! Jene WALKER workshopi plaanis järgmised ajakavalised muudatused: - stripdance 14. juuli 18:00

- MJ class 16. august 18:00

Ette registreerimine: reg@freeflowstudio.eu

706 views0 comments

Recent Posts

See All
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White YouTube Icon
bottom of page